floridavakantievillas.nl
Convert to
v

banner imagebanner image

Floridavakantievillas.nl
 

Welkom vanuit Florida, de Sunshine State van de USA!


U heeft gezocht op floridavakantievillas.nl. Dit domein is samengevoegd met onze internationale website primevillasorlando.com. Het aanbod is uitgebreid. De taal van de website is echter Engels in plaats van Nederlands.

Wij zijn Ron en Monique Biegelaar, Nederlanders met een grote liefde voor Florida. Als kind hadden wij al de droom om ooit eens naar Amerika te gaan op vakantie. Vanwege onze drukke werkzaamheden lukte dat echter niet. Toen wij vervolgens kinderen kregen was het plan helemaal van de baan.

Uiteindelijk in 2010 stonden de sterren gunstig en konden wij onze “once in a life time” reis naar de USA maken. Vervolgens zijn wij ieder jaar nadien één of meer keer in de Sunshine State geweest. Er was altijd wel een excuus om de grote plas over te steken  ;-). Van het een komt het ander en in 2016 hebben wij besloten dat wij wilden verhuizen naar Florida.

Wij beheren een groot aantal vakantievilla’s van Nederlandse en buitenlandse eigenaren en werken onder de vlag van Homes of America. Wij spreken vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Wij hopen dat u na het verblijf in 1 van “onze” villas net zo enthousiast bent over Florida als wij een aantal jaren terug waren en nog steeds zijn!

Tot snel!

Ron en Monique.


Powered by CiiRUS Property Management Software